NASLOVI
03.01.2016
str. 35. od 42
3401.
Tajne koprivine kuhinje
(2011)
monografija
3402.
Tajne kuhinje
(1995)
serijska publikacija
3403.
Tajne zdravog života
Dvornik(1998)
monografija
3404.
Tako me mama učila
Gaši(2012)
monografija
3405.
Tako su kuhale naše bake
(1982)
monografija
3406.
Talijanska jela
(2004)
monografija
3407.
Talijanska kuharica
(2010)
monografija
3408.
Talijanska kuharica
D'Acampo(2010)
monografija
3409.
Talijanska kuharica
Janjić(2010)
monografija
3410.
Talijanska kuhinja
(1999)
monografija
3411.
Talijanska kuhinja
(2002)
monografija
3412.
Talijanska kuhinja
(2002)
monografija
3413.
Talijanska kuhinja
Brogi(2002)
monografija
3414.
Talijanska kuhinja
Celebrini(1990)
monografija
3415.
Talijanska kuhinja
Celebrini(1995)
monografija
3416.
Talijanska kuhinja
Wilson(1999)
monografija
3417.
Talijanske pizze
Criscitello(2000)
monografija
3418.
Talijanski za hotelijere
Luppi(1983)
monografija
3419.
Taoistički Feng shui
Levitt(2003)
monografija
3420.
Tarla Dalal's new Indian vegeterian cookery
(1986)
monografija
3421.
Taste of tradition - a book of traditional Slavonian and Istrian recipes
(2014)
monografija
3422.
Tatina kuharica
Kralj(2010)
monografija
3423.
Tatina studentska kuharica
Adum(2003)
monografija
3424.
Teatar u pjatu
Grbić(2010)
monografija
3425.
Technology strategies for the hospitality industry
Nyheim(2012)
monografija
3426.
Teen moda
Munđa-Kobasić(2004)
monografija
3427.
Tehničke i ekonomske značajke različitih sustava individualiziranja troškova grijanja
Rajić(2001)
analitika (članak)
3428.
Tehnika poslovanja u ugostiteljstvu
Kerčmar(1990)
monografija
3429.
Tehnologija gotovih jela
Oluški(1983)
monografija
3430.
Teil 2
(2011)
monografija
3431.
Teletina
(2001)
monografija
3432.
Tendencije alokacije budžeta domaćinstva u zemljama poduzetničke ekonomije
Denona Bogović(1993)
analitika (članak)
3433.
Tendencije u potrošnji hrane i pića turista u Istri
Ružić(2003)
monografija
3434.
Teorija kroja za dječju odjeću
Mikulandra(1961)
monografija
3435.
Teorija kroja za mušku odjeću
Centner(1960)
monografija
3436.
Teorija kroja
Mikulandra(1958)
monografija
3437.
Teorija kroja
Mikulandra(1965)
monografija
3438.
Teorija krojenja
Mikulandra(1967)
monografija
3439.
Teorija krojenja
Mikulandra(1968)
monografija
3440.
Teorija krojenja
Mikulandra(1973)
monografija
3441.
Teorija krojenja
Mikulandra(1984)
monografija
3442.
Teorija krojenja
Mikulandra(1984)
monografija
3443.
Teorija krojki
Mikulandra(1969)
monografija
3444.
Terase i balkoni
Strukić(2015)
monografija
3445.
Testenine Dr. Oetker
(1987)
monografija
3446.
The American family cookbook
Westland(1984)
monografija
3447.
The analysis of competitive forces: the case of hotel enterprises
Ogorelc(2005)
analitika (članak)
3448.
The art of Croatian cooking
Božin(1997)
monografija
3449.
The Athenian lamp industry and lamp trade from the fourth to the sixth century
Karivieri(1999)
analitika (članak)
3450.
The big book of residentials
(2004)
monografija
3451.
The book of decorative furniture
Foley(1910)
monografija
3452.
The business of hotels
Medlik(2000)
monografija
3453.
The chilli cookbook
Gunn(1985)
monografija
3454.
The Clothes, foods and houses of Korea
(2005)
film / video
3455.
The complete Asian cookbook
Tan(1984)
monografija
3456.
The complete book of microwave cooking
Bowen(1989)
monografija
3457.
The determinants of quality signalling using star rating in the hotel industry of Croatia
Šergo(2015)
analitika (članak)
3458.
The diabetic cookbook
Russell Taylor(1984)
monografija
3459.
The diabetic cookbook
Russell Taylor(1985)
monografija
3460.
The dictionary of interior design
Pegler(1967)
monografija
3461.
The effects of selected macroeconomic variables on the presence of foreign hotels in Croatia
Novak(2011)
analitika (članak)
3462.
The family business in tourism and hospitality
Getz(2004)
monografija
3463.
The food processor cookbook
Spencer(1984)
monografija
3464.
The frequency of Bacillus cereus findings in some food products
Jakšić(1996)
analitika (članak)
3465.
The globalization of tourism and hospitality
Knowles(2001)
monografija
3466.
The Guggenheim museum Bilbao and Basque high cuisine
Plaza(2001)
analitika (članak)
3467.
The hotel enterprise: a business system of project business on the tourism business market
Berc-Radišić(2007)
analitika (članak)
3468.
The i diet
D'Acampo(2010)
monografija
3469.
The impact of national culture on corporate culture in global hotel companies
Cerović(2006)
analitika (članak)
3470.
The influence information technology on the development of human resources in the hotel industry
Galičić(2001)
analitika (članak)
3471.
The integration of Croatian hotel industry into the standard European and international performance measurement system
Avelini Holjevac(2003)
analitika (članak)
3472.
The international wine and food society's guide to bakery
Floris(1970)
monografija
3473.
The International wine and food society's guide to german cookery
Adam(1970)
monografija
3474.
The international wine and food society's guide to soups
Howe(1970)
monografija
3475.
The Istrian cuisine - new recipes and tastes
Semenčić(2012)
monografija
3476.
The lamps of Tiffany studios
Feldstein(1992)
monografija
3477.
The little book of cases in hospitality management
Tesone(2006)
monografija
3478.
The lodging and food services industry
Lattin(2014)
monografija
3479.
The Macmillan guide to home nursing
Hastings(1986)
monografija
3480.
The Muffin cookbook
(1990)
monografija
3481.
The needlecraft book
Gordon(2010)
monografija
3482.
The new complete book of home remodeling, improvement and repair
Watkins(1979)
monografija
3483.
The new illustrated do-it-yourself manual
Hufnagle(1988)
monografija
3484.
The new strategic orientation in innovating hospitality logistic system
Stipanović(2014)
analitika (članak)
3485.
The outdoor beauty and fitness book
Brinkley(1983)
monografija
3486.
The Oxford companion to food
Davidson(1999)
monografija
3487.
The perfect fit
Howarth(1985)
monografija
3488.
The perfect fit
Howarth(1985)
monografija
3489.
The procurement process in the hotel industry
Pavia(2007)
analitika (članak)
3490.
The quality of hotel performance
Avelini Holjevac(2000)
analitika (članak)
3491.
The recipes of "The Batana House"
Ferrara(2006)
monografija
3492.
The Regent Esplanade Zagreb
(2006)
serijska publikacija
3493.
The restaurant manager's handbook
Brown(2007)
monografija
3494.
The restaurant
Walker(2010)
monografija
3495.
The right food for your kids
Templeton(1985)
monografija
3496.
The role of hotel management and factors of organizational success
Pavia(2006)
analitika (članak)
3497.
The Roman cookery of Apicius
(1993)
monografija
3498.
The secret of make up
Petrić(2006)
monografija
3499.
The sheep and its gifts
Dlačić(2013)
monografija
3500.
The smells and tastes of Dalmatian cuisine
Ivić(2004)
monografija
- 1 -
- 14 -
- 28 -
- 42 -
Jednostavno pretraživanje
|
Složeno pretraživanje
|
Primjeri
|
Mreža knjižnica
|
Početak
© 2008
Unibis